Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Visionnaire Cx Advanced Skin Corrector 30 ml

Visionnaire Cx Advanced Skin Corrector 30 ml

Lancome

Huden føles silkemyk og glatt på et øyeblikk.
645 kr

Omtaler

Stine Sofie | 19-02-2017
Dette er et kjempe bra serum, fukter huden kjempe godt og etterlater den silkemyk. God lukt er det også. Pga. prisen så trekker den ned noe
Victoria | 08-01-2017
Har brukt opp en flaske av denne og syns ikke den gjorde noe spesielt for huden min. Den var deilig å påføre og luktet godt. Like greit å bare bruke en vanlig fuktighetskrem føler jeg.
Stine | 22-07-2016
Dette er et veldig bra Serum for huden. Etterlater huden silkemyk og gjør at dag/natt kremen fra samme serie sitter på hele tiden. Ansiktet er fuktet fra morgen til kveld og fra kveld til morgen takket være denne. Et fantastisk produkt. Den gjør også alt den lover.

Mer Informasjon

Huden føles silkemyk og glatt på et øyeblikk. Et perlemorfarget, kremet serum med en unik formel som absorberes raskt av huden, er aktivt i flere av hudens lag, reduserer porer og linjer og gjør huden utrolig jevn og myk. Lancômes klassiske signaturduft av roser, som finnes i alle produkter fra Lancôme, avrundes med en lett toppnote av milde blomster.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331