Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Beauty Essence 200 ml

Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Beauty Essence 200 ml

Lancôme

Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Beauty Essence er et ansiktsvann med et eksklusivt plantekompleks utviklet for å berolige og fukte huden.
410 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Beauty Essence
p88698213
v88698214
Lancôme
NOK
410

Omtaler

Oddrun | 13-03-2018
En fantastisk lotion som gir masse fukt. Huden føles frisk og myk etter påføring, og den passer perfekt både alene og under sminken. Den trekkes raskt inn i huden, og gir en fresh følelse uten at man blir oljete i ansiktet. En klar hverdagsfavoritt!
Mona Isabella Hendry | 27-08-2016
jeg elsker denne! den gir god fukt til huden! jeg renser huden før også bruker jeg lancome toner, og påfører denne etter. jeg har normal til kombinert hud, og fynker faktisk ganske bra selv om jeg kan vær oljete på nasen, når jeg tar den på så kjenner jeg at nasen min blir ganske matt mår jeg bruker den alene
Kristine | 06-03-2016
Jeg er så takknemlig for at jeg oppdaget dette produktet. Føler huden min ALDRI blir mettet på fukt, og at den blir sensitiv av ingenting. Uansett hvor mange oljer og hydrerende serum eller kremer jeg smører på, er jeg tørr igjen etter to timer. Denne skatten er det lille ekstra steget huden min trenger for å ha det bra og å holde seg fuktet. Jeg kjenner den plumper opp huden min med en gang etter påføring, og komplimenterer alle de andre produktene mine perfekt! 375kr kan virke som mye penger, men når du ser den store flasken som inneholder 200ml, er det ikke vanskelig å forstå a det er en god deal. Jeg bruker en hel pumpe, men de som ikke har like tørr hud som meg kan nok komme unna med en halv. Denne vil vare en evighet! Anbefaler alle som ønsker det lille ekstra, å prøve denne! Du vil ikke angre.

Mer Informasjon

Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Beauty Essence er et ansiktsvann med et eksklusivt plantekompleks utviklet for å berolige og fukte huden. Brukes etter rens for å forberede huden på den etterfølgende hudpleien. Resultatet er en mykere og glattere hud som oppleves beroliget og behagelig.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331