Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Lakmé Teknia

LAKMÉ er et profesjonelt hårvaremerke skapt av stylister for stylister, hvor alle ingredienser er godt utvalgt for å gi de beste resultatene og opplevelsen. Selskapet ble opprettet av erfaring, lidenskap og kunnskap innen hårkosmetikkforskning. En sentral del av LAKMÉ TEKNIA`s strategi er bærekraft. De er fast bestemt på å hjelpe til med å beskytte og ta vare på planeten. Produktene er 100 % veganske og all emballasje er laget av resirkulerte materialer. LAMKÈ TEKNIA har en ny og utfordrende måte å tenke hårpleie på, hvor hvert produkt er designet og formulert med maksimalt mulig bærekraftige ingredienser. De er designet for å ta vare på og forbedre håret ditt, samtidig som de bidrar til å bevare planetens fremtid. 

25 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331