Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

LacosteL.12.12 Rose EdP 50 ml

570 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Om produktet

Egenskap

Oppdag essensen av Lacoste-stilen med L.12.12 Rose Eau De Parfum. Denne dameduften er inspirert av den ikoniske tennisskjorten og avdekker en selvsikker og smidig femininitet. Forny spillereglene og beveg deg fritt med selvsikkerhet takket være den uventede friskheten til denne fruktig-florale duften. Energigivende grønn mandarin og frisk mynteessens blandes med innhyllende noter av musk og søt rose, og det hele kulminerer i en følelse av femininitet som utstråler bevegelse og eleganse. Den rosa flasken, petit piqué-graveringen og den broderte krokodillen minner om den klassiske tennisskjorten skapt av René Lacoste. Han trosset konvensjonene og forkortet ermene på en typisk tennisskjorte for å skape den første komfortable tennisskjorten. Han var en av de første til å forstå behovet for å kombinere frihet i både sinn og bevegelse. Enhver kvinne som bruker L.12.12 Rose Eau de Parfum fortsetter i denne ånd og frigjør sin egen unike femininitet og stilsans – som om hun har på seg en klassisk tennisskjorte. L. 12.12 Rose Eau de Parfum: Fra tennisskjorten til duften.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331