Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Powder Brush

The Powder Brush

La Mer

Designet for å tilføre huden den perfekte mengden pudder, slik at huden oppnår en perfekt finish. Brukes i oppadgående strøk med La Mer The Powder.
575 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Powder Brush
p89565978
v89565979
La Mer
NOK
575

Omtaler

Silje Askheim | 01-06-2019
Røyter ikke. Myk og behagelig. Enkel å rengjøre. Relativt stor børste og børstehode, litt tung. Feminint og søtt design. Kommer denne børsten til å forandre livet ditt? Svaret er nei. Jeg synes det var litt crazy å bruke så mye penger på en børste, og etter å ha brukt den, synes jeg fortsatt at det er i overkant stiv pris. Hvis du er som meg, og liker å kjøpe og prøve nye ting ofte, kan du trygt styre unna denne. Du betaler helt klart for merket her. Etter min mening er børsten noe for kompakt til å fordele pudderet helt perfekt på første forsøk. Men den gjør jobben, og den har gode egenskaper.
Silje | 28-12-2018
Må faktisk bare si at etter å ha brukt denne børsten i snart ett halvt år så angrer jeg ikke ett sekund på at jeg kjøpte denne. Den gjør at pudderet påføres perfekt hver gang og den er så myk og god mot huden. Er så absolutt verdt prisen og dette er en kvalitets vare. Anbefaler alle å ha denne børsten i sminkeveska si! ;)
K | 17-09-2017
Jeg elsker denne børsten! Den er så myk, og plasserer perfekt mengde produkt på huden. Den er rett og slett i en klasse for seg. På grunn av tyngden og tettheten i hårene presser den pudderet inn i huden for en naturlig og feilfri finish, og jeg har ikke lagt den vekk siden jeg kjøpte den for over 6 måneder siden.

Mer Informasjon

Designet for å tilføre huden den perfekte mengden pudder, slik at huden oppnår en perfekt finish. Brukes i oppadgående strøk med La Mer The Powder.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331