Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20 12 Natural
The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20 12 Natural

The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20 12 Natural

La Mer

Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 gir en feilfri teint med en naturlig utstråling.
925 kr
12 Natural
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marie | 27-03-2019
Denne levde dessverre ikke opp til forventningene jeg hadde. Den gav ikke nok fukt og la seg heller ikke fint på huden. Til den prisen burde den gjøre en bedre jobb. Har prøvd den med både børste og beauty blender, og jeg synes den la seg mindre cakey med beauty blender, but still, ikke bra nok.
Nora | 12-02-2019
Jeg har normal/tørr hud om vinteren, og denne foundation gjorde vondt verre. Ser nydelig og fresh ut med en gang, og gir huden en vakker diffus finish. Etter et par timer legger den seg i de tørre områdene, gir tilnærmet ingen fuktighet og har veldig liten dekkevne. Dekkevnen bygges opp, men gitt prisen vil man helst unngå det for at produktet skal vare lengst mulig. Har prøvd mange foundation som er mer verdt pengene enn denne.
Mari | 12-01-2019
Jeg synes dette er en veldig fin foundation, og jeg elsker stort sett alt ved den. Det som trekker veldig ned er at jeg ikke finner en farge som passer huden min! Linen 13, er for mørk, Ivory 02 er for lys og rosa, og Cream 03 er for lys og for gul. Jeg har ganske lys hud, med nøytrale/gule undertoner, og jeg syns det er ganske fjernt at det skal være SÅ vanskelig å finne en farge. Ja, man kan blande farger, men når en foundation koster nesten 1000 kroner, så er ikke det akseptabelt.

Mer Informasjon

Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 gir en feilfri teint med en naturlig utstråling. En lett og luksuriøs sammensetning som forener soft color med holdbar farge, pleiende fukt og Miracle Broth - den regenererende eliksiren som finnes i hjertet av alle La Mer-produkter. Synlige porer minskes. Ujevnheter viskes ut. SPF og antioksidanter beskytter huden. Soft Fluid Long wear Foundation SPF 20 er basert på en ny banebrytende teknologi, som forener en naturlige look med en holdbar makeup. Brukes med La Mer Foundation Brush -i lange lette strøk for et naturlig utseende. For økt dekkevne duppes foundation på huden med La Mer Foundation Brush.
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331