Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

The Lifting Eye Serum 15 ml

The Lifting Eye Serum 15 ml

La Mer

The Lifting Eye Serum gir dine øyeområder et synlig løft og gjenskaper hudens spenstighet.
2 130 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

The Lifting Eye Serum gir dine øyeområder et synlig løft og gjenskaper hudens spenstighet. The Eye Lifting Serum gir både et umiddelbart resultat - og gjenoppbygger hudens elastin for en langvarig effekt. Resultatet er en gjenskapelse av øyepartiets "arkitektur" og et synlig løft. The Lifting Eye Serum inneholder unike ingredienser fra havet kombinert med Miracle Broth™ og "Stretch Matrix Complex" og sikrer den optimale pleie av de sarte øyepartiene. Brukes morgen og kveld under din favoritt La Mer øyekrem. Legg en liten dråpe på huden - både på øyepartiet, øyelokk og området opp mot brynet. Bruk den unike applikatoren til å stryke produktt på med.
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331