Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Crème De La Mer 100 ml
Crème De La Mer 100 ml

Crème De La Mer 100 ml

La Mer

En ultrarik krem, som forvandler huden ved første berøring og lindrer sart og følsom hud øyeblikkelig.
4 150 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Crème De La Mer
p89565961
v89565963
La Mer
NOK
4150

Omtaler

Sanni | 30-11-2019
Har brukt den i 2 måneder og ser ikke noe forskjell i huden bortsett fra at jeg får litt kviser av den, noe som er kjedelig. Jeg har tørr og sensitiv hud og føler ikke at den metter godt nok nå mot vinteren. Folk snakker om at den minner om Nivea, det gjør den ikke om du bruker den riktig med å varme den opp mellom hendene, får da den en helt annen konsistens. Tror den kan være en grei fuktighetskrem dersom du ikke får kviser av den, og den er svært drøy i bruk, noe som kan forsvare prisen. Jeg er kun halvferdig med krukken, men har bestemt meg for å bytte til et annet produkt.
Anna | 09-08-2019
Fantastisk god krem,som er først og fremst passer til sart og følsom hud,har selv veldig tørr og sensitive type hud og kan ikke beskrive hvor mye den mirakel kremen forandret huden min,kremen har tykk tekstur,ligner mer på salve,den MÅ "varmes" mellom fingrene for den skal bli blank,La Mer skal ikke fordeles over hele ansiktet som en vanlig krem,den skal TRYKKES inn da absorberer den kremen seg rask inn,kremen gir umiddelbart ungdommelig gløtt,huden ser frisk,fresh ut. Resultat er vidunderlig,du ser rett og slett 10 år yngre ut,helt sant! Anbefaler La Mer på den sterkeste. Følg nøye bruksanvisning for å oppnå den beste resultat og for å ikke skrive at den ligner på Nivea krem!
Silje Askheim | 08-06-2019
Lukter behagelig, men lukta minner kanskje litt om sink krem. Veldig fet krem. Jeg opplevde det som at den la seg oppå huden, og ikke trakk ordentlig inn. Var helt grusom til daglig bruk under sminke. Hvis du har kombinasjonshud som kan bli fet/oljete utover dagen, så anbefaler jeg deg å holde deg unna denne. Jeg følte meg tusen ganger mer oljete i ansiktet. Kremen er vanskelig å fordele utover, uten å måtte dra den utover med makt, noe vi vet ikke er bra for huden vår. Grunnet konsistensen på kremen, tror jeg kanskje den er mer velegnet til bruk om natta. Skulle ønske jeg heller hadde brukt disse pengene på noe annet! Her betaler man helt klart for merket.

Mer Informasjon

En ultrarik krem, som forvandler huden ved første berøring og lindrer sart og følsom hud øyeblikkelig. Den hjelper til med å regenerere selv den tørreste hud og gir den et fornyet og friskt utseende. Uansett hvilken tilstand huden er i, vil den dra fordel av denne nærende behandlingen, men behandlingen er spesielt godt egnet til svært tørr hud. Den dag i dag fylles hver krukke for hånd, slik at den fine balansen bevares.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331