Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

The Concentrate 30 ml
The Concentrate 30 ml

The Concentrate 30 ml

La Mer

Denne svært effektive eliksiren gjør arr fra operasjoner og forbrenninger betydelig penere og reduserer synlig irritasjon og rødhet, forårsaket av kjemisk peeli...
2 900 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Concentrate
p90570170
v90570171
La Mer
NOK
2900

Omtaler

Lise | 23-05-2019
Har ikke merket noe i form av oppstramming av huden eller forbedret elastisitet, men merker at huden er mykere etter å ha sovet med produktet. Ved påføring føles den litt som et smidig silikonlag på huden som trekker inn ganske fort. Gir ikke noe fukt og jeg har ganske tørr hud.

Mer Informasjon

Denne svært effektive eliksiren gjør arr fra operasjoner og forbrenninger betydelig penere og reduserer synlig irritasjon og rødhet, forårsaket av kjemisk peeling, mikrodermabrasjon og laserbehandling. Den inneholder en høy konsentrasjon av The Miracle Broth™ og tilfører huden energi, slik at den kan fremskynde den naturlige reparasjonsprosessen. Et spesielt barrierereparerende lipid fungerer som "cellesement", slik at den sårbare huden styrkes, mens lime-teens antioksiderende egenskaper bidrar til å beskytte huden mot ytre påvirkning. Følelsen av stram og spent hud lindres mirakuløst, og hudens smidighet og elastisitet gjenskapes.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331