Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Mail som ikke kommer frem

Har du ikke mottat mail fra KICKS som f.eks. ordrebekreftelse eller aktiveringsmail? Det kommer mest sannsynlig av at mailen har blitt stoppet av ditt spam-filter. Har du sett i søppelposten? 

Ordrebekreftelse: Om du er medlem kan du logge inn på "Mine sider" og under orderhistorikk finner du ditt kollinummer og status på din order. Der finner du samme informasjon som i orderbekreftelsen. 

Aktiveringsmail: Om du ikke mottar mail, prøv følgende: 

  1. Send mail til adressen: info@kicks.se, fra mailadressen du har registrert på KICKS. Gjør dette via en nettleser (ikke via MOBIL)
  2. Legg til info@kicks.se som en kontakt i din mail
  3. Vent i 30 minutter
  4. Prøv igjen: For å motta aktiveringse-posten må du registrere deg på kicks.no igjen. Får å få glemt passord må du klikke på «glemt passord» igjen.

Dette er på grunn av at spamfilteret ikke skal behandle e-post fra KICKS som spam.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331