Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Mail som ikke kommer frem

Har du ikke mottat mail fra KICKS som f.eks. ordrebekreftelse eller aktiveringsmail? Det kommer mest sannsynlig av at mailen har blitt stoppet av ditt spam-filter. Har du sett i søppelposten? 

Ordrebekreftelse: Om du er medlem kan du logge inn på "Mine sider" og under orderhistorikk finner du ditt kollinummer og status på din order. Der finner du samme informasjon som i orderbekreftelsen. 

Aktiveringsmail: Om du ikke mottar mail, prøv følgende: 

  1. Send mail til adressen: info@kicks.se, fra mailadressen du har registrert på KICKS. Gjør dette via en nettleser (ikke via MOBIL)
  2. Legg til info@kicks.se som en kontakt i din mail
  3. Vent i 30 minutter
  4. Prøv igjen: For å motta aktiveringse-posten må du registrere deg på kicks.no igjen. Får å få glemt passord må du klikke på «glemt passord» igjen.

Dette er på grunn av at spamfilteret ikke skal behandle e-post fra KICKS som spam.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331