Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30% på salgs-prisen!

Leveranse og frakt

Levering innen julaften:
Bring, levering til postkasse, 2-5 virkedager: Bestill senest 16.12 for levering innen julaften.
Helthjem: 
Bestill senest 16.12 for levering innen julaften.
Bring utleveringssted, 2-5 virkedager:
Bestill senest 16.12 for levering innen julaften.

Hva er fraktkostnaden deres?

Svar: Hvis du velger å få din ordre levert til en av våre KICKS-butikker i Norge, koster dette 9 kr (midlertidig stengt på grunn av Covid-19). Hvis din ordre overstiger 99 kr, er frakten gratis med Bring og Helthjem Standard. Helthjem Ekspress koster 39 kr. Pakker som veier over 5 kilo leveres til valgritt utleveringssted. Dette koser 45 kr. 
Er du medlem i KICKS Club og er gullmedlem, handler du også fraktfritt på kicks.no med Bring og Helthjem Standard. Du betaler 19 kr med Helthjem Ekspress som gullmedlem. 

Hvilke fraktmetoder har dere?
Svar: Du kan velge å få bestillingen sendt til en av våre KICKS-butikker. Dette koster 9 kr. (Midlertidig stengt på grunn av Covid-19). Du kan også velge levering direkte til postkassen din, og der kan du også velge et miljøvennlig alternativ. Større pakker leveres til Postens utleveringssted nær deg. Du får beskjed om at pakken din har ankommet utleveringsstedet, via din valgte varslingsmetode, enten e-post eller SMS.

Hvilke leveringstider har dere?
Svar: Ordrer som vi mottar på hverdager, blir levert hjem til deg innen 2-5 virkedager hvis du har valgt hjemlevering.  Hvis du har valgt å få pakken din sendt til en KICKS-butikk nær deg, er beregnet leveringstid 2-5 virkedager. (Midlertidig stengt på grunn av Covid-19). Ved høysesong når mange flere handler hos oss, kan det ta litt lenger tid før bestillingen din blir pakket.

Hvordan vet jeg at pakken min har kommet frem?
Svar: Har du valgt å hente pakken din i en KICKS-butikk, vil det bli sendt ut melding om at din levering er på vei til deg, via e-post. Da kan du følge med på orderen din når du logger deg inn på «Mine sider» under Ordrehistorikk. Pakken din er i butikk i løpet av 2-5 virkedager etter at du har mottatt orderbekreftelsen.  
Hjemlevering og levering til Postens utleveringssted varsles via SMS eller brev fra Posten.

Hvordan blir pakken min levert?
Svar: Mindre pakker leveres direkte til postkassen din, og der kan du også velge et miljøvennlig alternativ. Større pakker leveres til Postens utleveringssted nær deg. Du får beskjed om at pakken din har ankommet utleveringsstedet, via SMS.
Pakken blir liggende på Postens utleveringssted i 14 dager fra ankomstdagen, deretter vil pakken bli sendt i retur til vårt e-handelslager. 
Når vi mottar pakken i retur, vil din ordre bli kreditert, og du vil bli tilbakebetalt til samme bankkonto som ditt kjøp ble gjennomført med. Har du valgt betalingsmåte med faktura, vil den bli slettet i Klarnas system. 

Hva skjer hvis jeg ikke henter ut pakken min?

Svar: Pakken blir liggende på utleveringsstedet i 14 dager fra den ankommer. Deretter sendes den tilbake til KICKS e-handelslager uten ekstra kostnad for deg som kunde.

Hvilke leveringstid har dere under julen? 
Svar:
Bestill senest 17 desember garantert levering innen julaften med Bring.

HeltHjem har siste bestilling 20 desember for Østlandet samt Vestlandet og Midt Norge. For leveringer til Nord Norge er siste bestillingsdag med HeltHjem 17. desember.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331