Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Tell ned til jul med en av årets herlige adventskalendere!

KICKS sortimentet

Har dere det samme sortiment i nettbutikken som i fysiske KICKS butikker?
Svar: Sortimentet i nettbutikken til KICKS er basert på vår største butikk og er dermed større enn sortimentet i de fleste butikkene våre. Vi anbefaler at du tar kontakt med den butikken du ønsker å besøke, for å høre om de fører nettopp det produktet du vil ha.

Kan dere ta inn et spesifikt produkt fra et varemerke som dere ikke har?
Svar: Vi har dessverre ikke mulighet til å ta inn enkelte produkter fra et varemerke vi ikke fører. Men send gjerne inn ønsker til varemerker du ønsker at KICKS skal ta inn i sitt sortiment. 

Hvorfor har dere annerledes sortiment på nettsiden og i butikkene for bestemte varemerker? 
Svar: Vi har dessverre ikke mulighet til å ha like mange varemerker i butikk som på nettsiden. Vi prøver alltid å tilpasse oss, slik at de mest etterspurte varemerkene er tilgjengelige i butikkene våre. Savner du et produkt eller et varemerke som du kun finner i vår nettbutikk, kan du alltid bestille det og hente bestillingen i din nærmeste KICKS butikk.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331