Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

KICKS sortimentet

Har dere det samme sortiment i nettbutikken som i fysiske KICKS butikker?
Svar: Sortimentet i nettbutikken til KICKS er basert på vår største butikk og er dermed større enn sortimentet i de fleste butikkene våre. Vi anbefaler at du tar kontakt med den butikken du ønsker å besøke, for å høre om de fører nettopp det produktet du vil ha.

Kan dere ta inn et spesifikt produkt fra et varemerke som dere ikke har?
Svar: Vi har dessverre ikke mulighet til å ta inn enkelte produkter fra et varemerke vi ikke fører. Men send gjerne inn ønsker til varemerker du ønsker at KICKS skal ta inn i sitt sortiment. 

Hvorfor har dere annerledes sortiment på nettsiden og i butikkene for bestemte varemerker? 
Svar: Vi har dessverre ikke mulighet til å ha like mange varemerker i butikk som på nettsiden. Vi prøver alltid å tilpasse oss, slik at de mest etterspurte varemerkene er tilgjengelige i butikkene våre. Savner du et produkt eller et varemerke som du kun finner i vår nettbutikk, kan du alltid bestille det og hente bestillingen i din nærmeste KICKS butikk.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331