Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om blant annet bestillinger, leveranser og returer, KICKS Club og innlogging. Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt, kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice på 955 10 331 eller kundeservice@kicks.no

Nå sirkulerer det en falsk mail om ubetalte fakturaer som ikke er fra KICKS. Du må ikke trykke på linken eller oppgi noen opplysninger. Har du allerede klikket på linken og oppgitt innloggingsopplysninger til e-postadressen din oppfordrer vi deg til å bytte passord. Det sirkulerer i tillegg en falsk undersøkelse med ulike tilbud fra KICKS. Igjen, klikk ikke på linken eller oppgi noen opplysninger. KICKS beklager dette.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331