Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om blant annet bestillinger, leveranser og returer, KICKS Club og innlogging. Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt, kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice på 955 10 331 eller kundeservice@kicks.no

Kjære KICKS kunde
Våre kunder og medarbeideres helse og sikkerhet har alltid høyest prioritert for KICKS. Vi følger derfor daglig med på myndighetenes informasjon om det nye coronaviruset (COVID-19).

For at våre kunder og medarbeidere skal føle seg trygge har vi gjort flere tiltak. Vi har blant annet utvidet våre allerede strenge og omfattende rengjøringsrutiner i alle våre butikker, som ryddes og vaskes flere ganger per dag. Vi har også midlertidig valgt å pause våre makeup- og hudpleiebehandlinger. For å minske risikoen for ytterligere smittespredning passer vi selvfølgelig på at medarbeidere blir hjemme ved det minste tegn til forkjølelsessymptomer.
Vi oppfordrer til å betale med kontakløse bankkort eller Klarna, slik at det blir minimal håndtering av kontanter.

Våre butikker er åpne, og du kan som alltid også shoppe via kicks.no.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331