Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Kristin Ess

Kristin Ess grunnla sin hårpleieserie basert på en enkel idé – å lage en rimelig kolleksjon av luksuriøse hårpleie- og stylingprodukter som ville gi alle sjansen til enkelt å skape looks, samtidig som du får den samme følelsen som når du har vært hos frisøren. Med over tjue års kompetanse som toppfrisør og hårstylist, har Kristin basert på sine erfaringer og innsikter laget produkter som hun selv manglet, men også slik at alle kan lage de vakreste frisyrene på egen hånd. Basert på det ble det utviklet produkter som alle hadde ventet på: sjampo, balsam, styling for vått og tørt hår.  

Hvert produkt er laget for å brukes enten separat, innlemmet i din nåværende hårpleierutine, eller sammen med andre produkter i serien, noe som er mulig takket være byggbare og enkle formulas. Produktene er allsidige, enkle å bruke og av høy kvalitet. Alle produktene fra Kristin Ess er formulert med Zip-Up-teknologi, et styrkende kompleks designet for å "lukke" flisete tupper akkurat som en glidelås, jevne ut skadede hårfibre, samtidig som det hjelper til å beskytte håret mot stress og bevare fargen. I produktbeskrivelsen for hvert produkt er det Kristins egne tips + triks sammen med hennes inspirerende og lettfattelige instruksjoner. Det har aldri vært enklere å skape både klassiske og nye looks. 

15 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331