Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Rose Quartz Luminizer 6 g
Rose Quartz Luminizer 6 g

Rose Quartz Luminizer 6 g

Kora Organics

En økologisk highlighter med en lyserosa farge som tilfører fuktighet og glød. Denne highlighteren gir en naturlig, skimrende glød samtidig som den mykgjør og tilfører fuktighet.
299 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Rose Quartz Luminizer
p90105349
v90105350
Kora Organics
NOK
299

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En økologisk highlighter med en lyserosa farge som tilfører fuktighet og glød.
Denne highlighteren gir en naturlig, skimrende glød samtidig som den mykgjør og tilfører fuktighet. Den absorberes raskt av huden uten å etterlate en klebrig følelse. Nonifrukt-ekstrakt, olje fra kokosnøtt og nype virker pleiende, mens rosenkvarts øker hudens naturlige glød.
Instruksjoner:
Påfør produktet med lett berøring på kinnbena, indre øyekrok, nesebroen, øyenbrynsbena og amorbuen for en naturlig glød. Påfør i flere lag for mer dekning. Brukes daglig eller ved behov.
Farge:Rosa
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331