W
Weleda

#
100BON

KjøpsvilkårOm KICKS
Bestilling og levering
Ordre- og leveransebekreftelser/følgeseddel
Returer
Betaling og priser
Produktinformasjon og bilder
Best før dato
Personopplysninger og aldersgrense
Gaveinnpakning
KundeserviceOm KICKS

KICKS Norge AS ("KICKS") er den ledende skjønnhetskjeden i Norden. Med attraktive varemerker innen duft, makeup, hud- og hårpleie samt velutdannede skjønnhetseksperter i butikkene tilbyr KICKS et moderne og internasjonalt konsept. KICKS inngår i Axel Jonson AB.

Kicks Norge AS
Haslevangen 15
0579 Oslo
Org. nr. 983 415 687

Kundeservice: Tlf 815 31 331, hverdager 08 - 17
kundeservice@kicks.no

KICKS E-handel er en autorisert forhandler av samtlige merker som inngår i kjedens sortiment. Å være en autorisert forhandler innebærer at vi får vårt sortiment direkte fra leverandørene og derfor kan vi alltid garantere ekte vare, produktets kvalitet og et komplett sortiment. For en stor del av merkene vi selger, eksempelvis Clinique, Lancome, Biotherm, YSL, MAC med flere er vi faktisk Norges første og eneste autoriserte forhandler.Bestilling og levering

Ordrer som vi mottar på hverdager før kl. 10:00 sendes normalt fra oss samme dag og leveres i løpet av 2-5 arbeidsdager om du velger hjemleveranse.

Under høysesong når vi har flere kunder som handler hos oss kan det ta noe lenger tid før produktene dine blir pakket og sendt.

Bring sine leveranser til og i Norge gjennomføres med høyeste fokus på miljø. I 39 byer i Norge skjer postleveranser helt klimanøytrale med selskapets utslippsfrie postdistribusjon, der i hovedsak el-biler blir brukt. Utover dette kjøres en stor del av transporten på fornybar drivstoff. Bring er ISO 14001-sertifisert. Les mer om sertifiseringene og Bring sitt miljøarbeid her

Mindre pakker leveres direkte i din postkasse. Større pakker leveres til ditt nærmeste postkontor/post i butikk (utleveringssted). Hentefristen er normalt 14 dager fra ankomstdagen, deretter sendes pakken i retur til KICKS E-handel. Har du betalt din ordre, men ikke hentet den, beholder vi den i 3 måneder. Se for øvrig under "Ikke hentet leveranse".

Du kan også velge å få din pakke sendt til en KICKS-butikk og hente pakken der. Din forsendelse leveres da i løpet av 2-5 arbeidsdager. Din pakke ligger hos KICKS butikken i 30 dager fra ankomstdagen, deretter sendes den tilbake til KICKS E-handel. Har du betalt din ordre, men ikke hentet den, beholder vi den i 3 måneder. Se for øvrig under "Ikke hentet leveranse".

I høysesong, for eksempel ved juletider, må leveringstiden påregnes å være noe lengre enn vanlig.

Hjemleveranser, samt leveranser til Brings utleveringssted varsles via sms eller via brev fra Bring.

Har du valgt å hente din pakke i en KICKS-butikk mottar du en e-post om at leveransen er på vei til deg så fort vi har sendt din pakke. Du kan siden følge din ordre under Ordrehistorikk når du logger inn på ”Mine sider”. Din pakke ankommer butikken 3-5 arbeidsdager etter at du har fått din bekreftelse. Butikkpersonalet kontakter deg når din pakke kan hentes i din lokale KICKS butikk.

Vennligst ta med deg ditt ordrenummer/din ordrebekreftelse, som er din kvittering på bestillingen, når du henter pakken din i KICKS butikken.

Fraktkostnad
Om du velger å få dine varer levert til en av våre KICKS butikker i Norge dekker vi frakten. Velger du hjemleveranse per post og din ordre overstiger kr 500 etter eventuelle rabatter, får du også fri frakt. På ordre under kr 500 tilkommer en fraktkostnad á kr 49 ved hjemleveranse per post.

Delleveranser
KICKS benytter ikke delleveranse dersom en eller flere varer i bestillingen ikke kan leveres. De varene som kan leveres sendes, og de varene som ikke kan leveres krediteres. Om din ordre var på over kr. 500 i utgangspunktet beholder du fri frakt.

Ikke hentet leveranse Leveransen oppbevares i 14 dager fra den ankommer ditt utleveringssted. Dersom pakken ikke hentes sender KICKS en faktura på våre frakt- og håndteringskostnader, som for øyeblikket er på kr. 150.

Vareprøver
Det er ikke tillatt å foreta regelmessige bestillinger på lave beløp på kicks.no med hensikt å samle på gratis vareprøver som følger med bestillingene. Det er heller ikke tillatt å selge vareprøvene videre til tredjepart.

Leveringsproblemer utenfor KICKS kontroll
KICKS er ikke ansvarlig for forsinket eller uteblitt levering som skyldes force majeure (eller andre hindringer utenfor vår kontroll) og som vi ikke med rimelighet kunne ventes å ha tatt i betraktning på avtaletiden eller å unngå eller overvinne følgene av.Ordre- og leveransebekreftelser/følgeseddel

Når du fullfører en bestilling mottar du en ordrebekreftelse på e-post. Om du ikke har fått en ordrebekreftelse, vennligst kontroller at din e-postadresse stemmer og kontakt KICKS kundeservice så sender vi bekreftelsen på nytt.

Når varene sendes fra vårt e-lager får du også en leveransebekreftelse via e-post. Sammen med din leveranse får du en følgeseddel som gjelder som kvittering for varene.Returer

Den enkleste måten å returnere en vare på er å henvende deg til en av våre norske KICKS-butikker. Der har du muligheten til å få pengene tilbake direkte om returen er godkjent. Returen kan også gjennomføres ved at den mangelfulle varen sendes til KICKS e-lager. Returadresselapp får du ved å kontakte KICKS kundeservice på tlf. 815 31 331 eller via e-post kundeservice@kicks.no. Tilbakebetaling skjer innen 14 dager etter at KICKS e-lager har mottatt varen i retur og under forutsetning av at returen er godkjent. KICKS er ikke ansvarlig for skader på, eller tap av, forsendelser som sendes tilbake til oss fra kunden. Se nærmere nedenfor om grunnlag for returer.

Bytte
Som kunde har du rett til å bytte en bestilt vare innen 14 dager etter at du mottok varen. Bytte av vare gjøres i en av våre norske KICKS-butikker mot fremvisning av følgeseddelen/kvitteringen som fulgt med varen ved leveransen. Tenk også på å ta med eventuelt KICKS Clubkort. Bytte kan ikke gjøres hos KICKS e-handel, du må da istedenfor returnere varen (se om Returfrakt nedenfor). Varen skal returneres i uskadd, umerket og ubrutt originalforpakning.

*) For julehandelen gjelder returrett frem til 31 desember ved oppvisning av gyldig kjøpsbevis på e-handelskjøp gjort mellom 14 november t.o.m 24 desember.

Angrerett
Som forbruker har du returrett i 14 dager fra og med den dagen du mottar varen med angrerettskjema (og informasjon). Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side eller der selve leveringen har medført at varen ikke kan leveres tilbake eller varer som raskt forringes fysisk.

Dette innebærer blant annet at du ikke kan ha tatt produktet i bruk. Vi anbefaler deg å ta vare på originalemballasjen, Dersom originalemballasjen er av en slik karakter at den anses som en del av selve varen vil angreretten bortfalle ved brutt originalforsegling. Den enkleste måten å benytte angreretten er ved å henvende deg til en av våre norske KICKS butikker.

Dersom du heller ønsker å sende varen tilbake til KICKS e-handel, ber vi om at du leser igjennom informasjonen i angrerettskjemaet eller tar kontakt med vår kundeservice innen du returnerer varen. Som kunde betaler du returfrakten. KICKS er ikke ansvarlig for forsendelser som sendes tilbake til oss fra kunden.

Reklamasjon og omlevering
KICKS har gode rutiner for å sikre at enhver forsendelse undersøkes innen den sendes til kunden. Skulle varen tross dette være skadet eller beheftet med en mangel når den ankommer deg må du reklamere til KICKS Kundeservice på tlf. 815 31 331 eller via e-post kundeservice@kicks.no så fort som mulig og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget dette. KICKS påtar seg i så fall kostnadsfritt å omlevere en ny vare. Du må også henvende deg til en av våre norske KICKS-butikker.

Returfrakt
Ved retur av varer betaler du selv fraktkostnaden for den returnerte varen dersom du velger å returnere din vare til KICKS E-handel. Velger du å returnere varen i en KICKS butikk påløper ingen fraktkostnad. Det er viktig at du har med deg, eller sender, følgeseddelen din. Ved retur av deler av en ordre (ikke din totale ordre) til KICKS tilbakebetales ikke frakt og fakturaavgifter.

Allergisk Reaksjon
Om du har fått en allergisk reaksjon av et produkt du har kjøpt hos KICKS ber vi om at du kontakter din nærmeste KICKS butikk for mer informasjon. Du kan også kontakte vår kundeservice slik at vi kan hjelpe deg.Betaling og priser

Sikker betaling
Det å handle i KICKS E-handel er sikkert og enkelt. Du velger mellom faktura, delbetaling (Klarna Konto), direktebetaling gjennom bank eller kortbetaling med bank- eller kredittkort som er knyttet til Visa eller Mastercard/Eurocard.

Kortbetaling
Du som har et bank- eller kredittkort knyttet til Visa eller Mastercard/Eurocard kan betale gjennom ditt kontokort. Dette gjelder ikke Electron- eller Maestrokort. Kortbetalinger håndteres av vår samarbeidspartner, Dibs Payment Services AB, for å garantere en rask og sikker betaling. Når du velger dette betalingsalternativet reserveres beløpet på din konto ved bestilling, betalingen gjennomføres når varene sendes til deg.

Vi tilbyr 3D Secure/SecureCode som er en sikrere løsning for deg som betaler med kort. Om ditt kortkjøp avvises kan du velge direktebetaling, alternativt fakturabetaling eller kontakt din bank for å aktivere 3D Secure.

CVC er en tresifret kode som brukes for å øke sikkerheten ved betaling med kort på internett. Koden, som også kalles CVV2-kode (Visa) eller CVC2-kode (Mastercard/Eurocard), er trykt i signaturfeltet på baksiden av kortet og er alltid de tre siste sifrene (se følgende eksempel nedenfor). Koden bygger på en matematisk algoritme som er basert på kortnummeret og siste gyldighetsdato. En korrekt angitt kode verifiserer at det er et rett kort.

Faktura
Om du velger faktura som betalingsalternativ blir det lagt til en faktureringsavgift á 29 kroner. Fakturaen sendes via e-post fra Klarna. Fakturaen overføres til vår samarbeidspartner, Klarna AB, som gjør en enkel kredittsjekk uten kopi. Ved fakturabetaling skjer levering av bestilte varer kun til folkeregistrert adresse.

Fakturaen skal betales innen 14 dager fra faktureringsdatoen. Ved forsinket betaling sendes en skriftlig påminnelse pluss en påminnelsesavgift á kr 50. I tillegg kreves betalt den til enhver tid gjeldende forsinkelsesrente på beløpet.

Delbetaling (Klarna konto)
Om du velger delbetaling som betalingsalternativ, velger du selv hvor mye du vil betale hver måned (minimum 50 kr/måned eller 1/24 av totalbeløpet) og du kan når som helst velge å betale hele beløpet på én gang. Delbetaling håndteres av vår samarbeidspartner, Klarna AB, som sammenstiller alle dine delbetalingskjøp (om du har flere) på en og samme månedsregning. For Klarna konto gjelder en årsrente på 19,5 % og en fakturaavgift á 29 kr per sendte faktura.
Klick her for att se villkor for delbetaling.

Ved delbetaling gjør Klarna AB en forenklet kredittsjekk uten kopi. Levering av bestilte varer skjer kun til folkeregistrert adresse. Klikk her for å se fullstendige vilkår for delbetaling.

Direktebetaling gjennom din bank
Du som er tilknyttet internettbank hos Nordea, Swedbank, SEB eller Handelsbanken kan foreta betalinger direkte fra din bankkonto. Når du velger direktebetaling som betalingsalternativ kobles du automatisk til din bank og logger inn på vanlig måte. Betalingen gjennomføres direkte fra din bankkonto ved at du godkjenner transaksjonen.

Priser
Alle våre priser angis i norske kroner og inkluderer toll og merverdiavgift. Merverdiavgift vises på ordrebekreftelsen/ kvitteringen.Produktinformasjon og bilder

KICKS gjør sitt beste for å oppgi så korrekt produktinformasjon som mulig. Vi anbefaler likevel at du alltid dobbeltsjekker produktinformasjon og innholdsfortegnelse på forpakningen når du har mottatt din leveranse, spesielt om du er allergisk eller overfølsom mot noen ingredienser.

Forpakningene på våre produkter kan variere i utseende. I visse tilfeller kan en annen størrelse enn den som tilbys være avbildet, derfor er det alltid den skriftlige informasjonen angående volum som gjelder.

Dessverre kan vi ikke garantere at fargeprøvene du ser på din skjerm stemmer med virkeligheten, siden dette da blant annet vil bero på fargegjengivelsen på individuelle skjermer eller skjerminnstillinger.

Er du usikker på et produkt, vennligst kontakt kundeservice eller kom innom en av våre KICKS butikker for mer informasjon.Best før dato

På de fleste av våre produkter finnes et symbol som ser ut som en krukke med åpnet lokk. Ved siden av symbolet står det enten 6, 12 eller 24 måneder. Dette indikerer produktets holdbarhet fra det åpnes. Øvrige produkter har spesifikk datomarkering.

Tenk også på at holdbarhetstiden påvirkes av hvordan du oppbevarer og bruker produktet. Bruk for eksempel en spatel når du tar hudkrem fra en krukke, ikke fingrene, ellers vil bakterier lett spres og holdbarheten forkortes. Ingen produkter har godt av å oppbevares for varmt eller i direkte sollys.Personopplysninger og aldersgrense

Behandling av personopplysninger og kjøpsinformasjon
KICKS behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Som medlem i KICKS Club, eller som kunde hos KICKS' E-handel, samtykker du til at dine personopplysninger, samt opplysninger om dine kjøp som gjøres hos KICKS, innhentes, lagres og behandles for å administrere kundeforholdet, optimalisere våre tilbud og forbedre vår kundeservice. I denne forbindelse innhenter vi og behandler dine personalia, kontaktinformasjon og opplysninger om hvilke produkter du har kjøpt. Vi vil behandle dine personopplysninger i en periode på inntil 24 måneder.

Personopplysningene vil også kunne behandles som grunnlag for markeds- og kundeanalyser samt for kundetilpassede medlemstilbud som er satt sammen av dine personalia og kjøpshistorikk. Opplysningen overføres ikke til noen tredjepart uten ditt samtykke, med unntak for til Klarna AB (fakturering og inndrivelse) og Neolane (leverandør av databaseverktøyet for KICKS Club).

Som medlem har du rett til å få vederlagsfri informasjon fra KICKS Club om hvilke personopplysninger som behandles av KICKS, samt få disse rettet og/eller supplert. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til ovennevnte behandling da det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares utover dette som følge av lov. Personopplysningsansvarlig for KICKS Club er KICKS Norge AS ved daglig leder.

Som medlem i KICKS Club, eller som kunde hos KICKS' E-handel, samtykker til at KICKS, og KICKS' samarbeidspartnere, kan benytte elektroniske kommunikasjonsmidler for å kommunisere med deg om forhold av betydning for kundeforholdet, sende deg nyhetsbrev og markedsføring for tilbud, tjenester og varer. De som ikke ønsker å motta adressert reklame og tilbud, eller kan når som helst kontakte KICKS' kundeservice og kreve at denne markedsføringen stanser (reklamesperre).

Du er ansvarlig for å holde medlemsopplysningene dine oppdaterte til enhver tid. Du har tilgang til å endre dem på (Mine sider). KICKS fraskriver seg ansvar for ethvert problem som måtte oppstå som følge av feil i opplysninger du har registrert.

Henvendelser om dine KICKS' behandling av dine personopplysninger kan rettes til KICKS' kundeservice via e-post: kundeservice@kicks.no.

Aldersgrense
For å handle på KICKS E-handel må du ha fylt 16 år. Om du er under 16 år må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss. Ingen under 18 år kan handle på kreditt hos KICKS E-handel.Gaveinnpakning

Vi tilbyr gaveinnpakning på KICKS E-handel. Du angir i kassen om du ønsker å få dine produkter innpakket. Prisen på denne tjenesten oppgis i kassen.Kundeservice

Du kan nå oss på hverdager mellom kl. 8-17 på telefon 815 31 331. Du kan også benytte kontaktskjemaet på hjemmesiden eller sende en e-post til kundeservice@kicks.no om du har spørsmål angående din ordre eller ønsker rådgiving. Vi vil besvare din henvendelse så fort som mulig. På KICKS kundeservice arbeider utdannede makeupartister og hudterapeuter med stor erfaring innenfor vårt sortiment.

Lagre kjøpevilkårene som PDF

Ved bruk av kicks.no godkjenner du at vi benytter cookies for å øke brukeropplevelsen.

Laster...