Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

No Thin Lips Lip Plumper
No Thin Lips Lip Plumper

No Thin Lips Lip Plumper

Know Cosmetics

No Thin Lips er en transparent lip plumper som umiddelbart gjør leppene dine flotte og fyldige! Med naturlige ingredienser av Aloe Vera-olja og E-vitamin blir leppene dine myke og fuktede.
199 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maja | 14-04-2019
Denne plumper virkelig opp leppene! Den svir og prikker litt, men til gjengjeld ser du forskjell etter bruk, og den er absolutt ikke ubehagelig å ha på leppene. Liker å legge den under leppestiften, men kan også brukes over, eller alene.
Guro | 21-02-2018
Svir og prikker i leppene, men gir et merkbart resultat. Er ikke klissete, og passer veldig fint å bruke før en skal ta på feks lipstick.

Mer Informasjon

No Thin Lips er en transparent lip plumper som umiddelbart gjør leppene dine flotte og fyldige! Med naturlige ingredienser av Aloe Vera-olja og E-vitamin blir leppene dine myke og fuktede. Få kyssevennlige lepper med No Thin Lips.
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331