Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

No, My Lips Are Sealed Lipstick Topcoat
No, My Lips Are Sealed Lipstick Topcoat
No, My Lips Are Sealed Lipstick Topcoat

No, My Lips Are Sealed Lipstick Topcoat

Know Cosmetics

No, My Lips Are Sealed er en Lipstick Topcoat, en transparent gelé som hjelper deg med å holde leppestiften på plass lenge, og uten å klumpe seg.
229 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
No, My Lips Are Sealed Lipstick Topcoat
p89506795
v89506796
Know Cosmetics
NOK
229

Omtaler

Line | 15-05-2017
Holy bananas! Denne er magisk og redder meg i lange dager. Komfortabel, nesten umerkelig på. Ta på lebestift, press over med papir, stryk på et tynt lag av denne (gjerne med fingeren, så slipper du å få lebestiftfarge på applikatoren), gå ut i verden og strål!
Hanne | 21-04-2017
Funker som en drøm! Ved å ta av rester av leppestiften før man påfører topcoaten, venter litt og tar av overflødig topcoat med et papir får man det beste resultatet. Den tørker ned matt og litt "puddrete". Gjør at leppestiften holder gjennom flere måltider og man slipper leppemerker på glass. Måtte bruke den er par ganger før jeg fikk dreisen på den, men er veldig fornøyd!

Mer Informasjon

No, My Lips Are Sealed er en Lipstick Topcoat, en transparent gelé som hjelper deg med å holde leppestiften på plass lenge, og uten å klumpe seg. Du slipper å få leppestift på glasset og på din elskede.
Legg produktet over leppestiften din for å forsegle fargen. Produktet gir også fuktighet til leppene under leppestiften. Ingen klumper, og ingen smak. Det beste av alt er at det ikke endrer fargen på leppestiften, det bare sørger for at den sitter på plass hele dagen. Optimalt for å få til de røde Noora-leppene!
Legg produktet over leppestiften din for å forsegle fargen. Pass på at leppene er tørre før du påfører leppestift og produktet.
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331