Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ho ho ho! 15% ved kjøp over 399 kr på kicks.no kl. 18-24.00. Logg inn og angi koden KICKS15. Gjelder ikke juleesker, La Mer, Sensai & BYREDO. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

The Collection Artific Nails 24 pack

The Collection Artific Nails 24 pack

Kiss and Broadway

24 stk. løsnegler. Lim følger med i pakningen.
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Collection Artific Nails
p90537618
v90537619
Kiss and Broadway
NOK
129

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

24 stk. løsnegler. Lim følger med i pakningen.
Rengjør dine egne negler med en acetonbasert neglelakkfjerner. Rens neglebånd og dytt dem ned. Velg riktig størrelse for hver negl før du begynner. Ved behov kan du file til størrelsen på løsneglen for å få en perfekt passform. Legg lim på løsneglen og litt på din egen negl. Begynn med neglebåndet, press neglen ned og hold den der i ca. 5 sekunder. Gjør ferdig én hånd om gangen. Hvis du vil, kan du i stedet bruke de medfølgende stick-on-putene, da kan du bruke neglene om igjen uten å bruke aceton. Fjerne neglene: Neglene skal aldri trekkes av, dette kan skade dine egne negler. Fil av den øverste overflaten på løsneglen med en grov fil for å gjøre den ru. Bruk Kiss Artificial Nail Polish Remover til å løse opp neglene. Bruk en orangepinne til å fjerne neglene når de har blitt myke. Tørk bort den oppmykede plasten og limet. Gjenta om nødvendig. Smør gjerne inn hender og neglebånd med en pleiende håndkrem.
ABS-plast. Lim: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl methacrylate, Tetrahydrofuran, CI15850, Sulfur Dioxide
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331