Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du som er eller blir medlem i KICKS Club doble bonuspoengpå dine kjøp! 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn. Gjelder ikke gavekort. 

Kiss and Broadway The Collection Artific Nails 24 pack

Vurderinger
Pris
129 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Collection Artific Nails
p90537618
v90537619
Kiss and Broadway
NOK
129
24 stk. løsnegler. Lim følger med i pakningen.
Rengjør dine egne negler med en acetonbasert neglelakkfjerner. Rens neglebånd og dytt dem ned. Velg riktig størrelse for hver negl før du begynner. Ved behov kan du file til størrelsen på løsneglen for å få en perfekt passform. Legg lim på løsneglen og litt på din egen negl. Begynn med neglebåndet, press neglen ned og hold den der i ca. 5 sekunder. Gjør ferdig én hånd om gangen. Hvis du vil, kan du i stedet bruke de medfølgende stick-on-putene, da kan du bruke neglene om igjen uten å bruke aceton. Fjerne neglene: Neglene skal aldri trekkes av, dette kan skade dine egne negler. Fil av den øverste overflaten på løsneglen med en grov fil for å gjøre den ru. Bruk Kiss Artificial Nail Polish Remover til å løse opp neglene. Bruk en orangepinne til å fjerne neglene når de har blitt myke. Tørk bort den oppmykede plasten og limet. Gjenta om nødvendig. Smør gjerne inn hender og neglebånd med en pleiende håndkrem.
EAN:
0731509622744

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

Basert på 1 omtaler
Les mer
N
Nadia Mireille Wisting
19-05-2020
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331