Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Siste sjanse - 50% ekstra på salgsprisen! Fri frakt med Bring & Helthjem

Kiss and Broadway Gel Fantasy Nails Turquoise

Vurderinger
Pris
139 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gel Fantasy Nails
p929082turquoise
v90166666
Kiss and Broadway
NOK
139
Gel Fantasy gir deg en gnistrende glitter-manikyr som holder seg blank med en ultra-glatt overflate uten å trenge glitterfjerning!
Uansett om du velger å lime dem fast eller bruke de selvklebende putene, så holder de i opptil en uke.
Rengjør neglene nøye og pass på at negleoverflaten er tørr. Dytt bort neglebånd og klipp til ønsket lengde. Prøv neglene før du limer dem fast, slik at du vet at de har en god passform. Velg deretter om du vil bruke medfølgende festeputer eller lim. Limet gjør at neglene sitter i cirka 10 dager, og de skal fjernes ved å løse dem opp i aceton. Festeputene innebærer at du enkelt fjerner neglene og kan bruke dem en gang til med lim. Løsneglene kan klippes og files til ønsket lengde. Når du skal lime fast neglene, setter du litt lim på din egen negl og litt lim på løsneglen. Fest ved å føre løsneglen opp mot neglebåndkanten og trykke forsiktig ned, hold nede i noen sekunder. Pass på at du ikke får noen luftbobler under løsneglen, så holder de lenger. Limet inneholder cyanoacrylat, som umiddelbart fester flatene mot hverandre. Kan irritere øyne og åndedrettssystem. Fjernes med aceton.
Vekt:
34 g
EAN:
0731509606690

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331