Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Gel Fantasy Nails Rush Hour 24 Nails

Gel Fantasy Nails Rush Hour 24 Nails

Kiss and Broadway

Gel Fantasy gir deg en gnistrende glitter-manikyr som holder seg blank med en ultra-glatt overflate uten å trenge glitterfjerning!
139 kr
Rush Hour 24 Nails
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gel Fantasy Nails
p929082
v90166666
Kiss and Broadway
NOK
139

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Gel Fantasy gir deg en gnistrende glitter-manikyr som holder seg blank med en ultra-glatt overflate uten å trenge glitterfjerning!
Uansett om du velger å lime dem fast eller bruke de selvklebende putene, så holder de i opptil en uke.
Rengjør neglene nøye og pass på at negleoverflaten er tørr. Dytt bort neglebånd og klipp til ønsket lengde. Prøv neglene før du limer dem fast, slik at du vet at de har en god passform. Velg deretter om du vil bruke medfølgende festeputer eller lim. Limet gjør at neglene sitter i cirka 10 dager, og de skal fjernes ved å løse dem opp i aceton. Festeputene innebærer at du enkelt fjerner neglene og kan bruke dem en gang til med lim. Løsneglene kan klippes og files til ønsket lengde. Når du skal lime fast neglene, setter du litt lim på din egen negl og litt lim på løsneglen. Fest ved å føre løsneglen opp mot neglebåndkanten og trykke forsiktig ned, hold nede i noen sekunder. Pass på at du ikke får noen luftbobler under løsneglen, så holder de lenger. Limet inneholder cyanoacrylat, som umiddelbart fester flatene mot hverandre. Kan irritere øyne og åndedrettssystem. Fjernes med aceton.
ABS-plast i neglen I lim: Ethyl, Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHA, Tetrahydrofuran, Sulfur Dioxide, Ci15850, Festeputer: Acrylates/Ethyl Hexylacrylate Copolymer
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331