Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Herbal-Infused Micellar Cleansing Water
Herbal-Infused Micellar Cleansing Water
Herbal-Infused Micellar Cleansing Water

Herbal-Infused Micellar Cleansing Water

Kiehls

Micellar Water består av 99,8 % naturlige ingredienser, slik at formelen skånsomt renser huden og fjerner makeup, samt at den har fuktgivende egenskaper.
265 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Micellar Water består av 99,8 % naturlige ingredienser, slik at formelen skånsomt renser huden og fjerner makeup, samt at den har fuktgivende egenskaper. Kjemikerne hos Kiehl’s har formulert Herbal-Infused Micellar Cleansing Water, slik at den takket været glyserin i formelen, gir fukt i 24 timer.
Herbal-Infused Micellar Cleansing Water er tilsatt essensiell timianolje og blomstervann fra sitronmelisse. Den er velegnet for sensitiv hud og tetter ikke porene. Herbal-Infused Micellar Cleansing Water er testet under oftalmologisk kontroll til bruk rundt øyeområdet og under dermatologisk kontroll til bruk på leppeområdet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331