Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
BB Cream 2 Light

BB Cream 2 Light

Kiehls

BB cream som skjuler urenhet og misfarging, samtidig som den beskytter huden mot uvestråler. For alle hudtyper.
255 kr
2 Light
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

I⭐️ | 26-02-2018
Jeg har denne i fargen fair og den er et av de få bb-produktene som er lys nok til min vinterhud (ca nc 15). Kremen har en nøytral undertone og høy solfaktor. Den demper/korrigerer rødhet og jevner ut hudtonen mer enn den dekker. Dette er for meg et pluss. Jeg har dehydrert hud og bruker en krem under. Produktet har en satin-finish på meg og legger seg ikke i linjer/porer. Alt i alt et bra produkt, men du får bare 30 ml for pengene. Jeg liker dessuten ikke produktets duft.
CK | 20-05-2016
"fair" er den eneste BB cream som er lys nokk for meg. den har i tillegg høy solfaktor. drøy i bruk og mild mot huden. kunne vært skrukork e.l for å forhindre lekkasje på reise, det er det eneste som trekker ned.

Mer Informasjon

BB cream som skjuler urenhet og misfarging, samtidig som den beskytter huden mot uvestråler. For alle hudtyper.Fuktighetsgivende krem som reduserer synligheten av forstørrede porer og fine linjer. Finnes i 3 forskjellige fargetoner.
Volum:30 ml
Hudtype:Acneutsatt hud
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331