Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml
Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml
Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml
Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml
Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml
Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml
Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml
Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml
Kampanje 20%

Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml

Kiehls

Kiehl's Pure Vitality Cream.
508 kr
635 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Kiehl's Pure Vitality Cream. Vi er glade for å reintrodusere en ny og forbedret lett krem inspirert av tradisjonelle østlige og vestlige metoder og med kraftfulle ingredienser som koreansk rød ginsengrot og manukahonning fra New Zealand. Vår krem hjelper til med å gjeoppbygge en sterkere hudbarriere og forbedre hudens smidighet, slik at du får en synlig glattere hudtekstur og en mer ungdommelig glød. Til alle hudtyper. Pure Vitality kommer emballert i en ny og innovativ "forseglet krukke" – som beskytter effektiviteten av vår formel med 99,6 % naturlig avledede ingredienser. Pure Vitality har nå oppnådd en Sølv-sertifisering fra Cradle to Cradle Institute, som del av vår vedvarende bærekraftsforpliktelse i arbeidet for en fremtid som er "Made Better."
Visste du? Fakta om manukahonning fra New Zealand Manukahonning er en mørk, kremet honning verdsatt for sine sterke medisinske egenskaper. Vår manukahonning kjøpes inn fra en virksomhet som er eid av en innfødt maorisk familie fra New Zealand. Deres birøktere er stolte av at de sikrer at bikubene har det godt. For eksempel bruker birøkterne metoder for å holde biene rolige under høstingen av honning, og biene løftes fra rammene i bikuben på en mer naturlig og mindre stressende måte. Fakta om koreansk rød ginsengrot Rød ginsengrot kommer opprinnelig fra Korea, og er en plante som har vært brukt i flere tusen år i tradisjonell asiatisk medisin. Denne ingrediensen bidrar til å booste cellefornyelsen på hudoverflaten , slik at hudens utseende revitaliseres ved synlig å forbedre hudens tekstur og glød. Vekstvilkårene og dyrkingsmetodene i Korea gir en utrolig kraftfull ginseng i forhold til andre ginsengsorter.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331