Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate Facecare 50 ml

Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate Facecare 50 ml

Kiehls

Dermatologist Solutions™ Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate - en formel som både strammer opp huden og får hudens porer til å fremstå mindre synlige.
540 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate Facecare
p88253969
v88253970
Kiehls
NOK
540

Omtaler

Malin | 05-03-2017
Veldig fornøyd med dette produktet, strammer opp og synlig definerer konturer. En av favorittene.

Mer Informasjon

Dermatologist Solutions™ Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate - en formel som både strammer opp huden og får hudens porer til å fremstå mindre synlige. Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate er et serum som tilhører Dermatologist Solutions-serien, som anbefales verden over av ledende dermatologer. Produktene i denne serien er spesialtilpasset kunder med følsom hud i tillegg til at de er effektive. Denne dokumentert effektive formelen inneholder effektive ingredienser i form av raffinert mikrofiltrert gjærekstrakt og eterisk olje av geranium.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331