Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Smoothing Oil Infused Leave-in Hair Serum
Smoothing Oil Infused Leave-in Hair Serum
p89114286
v89114287
Kiehls
NOK
240

Smoothing Oil Infused Leave-in Hair Serum

Kiehls

Smoothing Oil-Infused Haircare bekjemper krusete hår, glatter ut og sørger for at håret ikke floker seg.
240 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Benedicte | 14-04-2019
Har tynt og skadet hår etter en god del hjemmebleking, og denne er helt fantastisk til håret mitt! Den tynger ikke, håret kjennes mykt og godt ut og den deilige duften er et pluss.
Gergana | 10-09-2018
Kjempe fornøyd, finnes ikke bedre hårolje! Lukter veldig godt og gjør håret silkemyk
Tea | 16-02-2017
Avhengig av dette serumet. Det lukter sinnsykt godt, og varer lenge. Har tørt og krøllete hår, og dette funker perfekt uten å bli for tungt.

Mer Informasjon

Smoothing Oil-Infused Haircare bekjemper krusete hår, glatter ut og sørger for at håret ikke floker seg. Denne 3-trinnsserien gjør straks (etter bare én gang) håret glattere og 3 ganger mindre krusete . Håret blir blankt og mykt, med en tiltrekkende varm og treaktig duft.
Denne 3-trinnsserien består av sjampo, balsam og leave-in-konsentrat som nærer håret uten å gjøre det tungt. Sjampoen inneholder ikke sulfattensider eller silikon. Balsamen er uten silikon. Leave-in-konsentratet kan brukes som hjelp ved styling av vått hår og som siste finish på tørt hår.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331