Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Technogel Sponge
Technogel Sponge

Technogel Sponge

KICKS Beauty

En supermyk makeupsvamp for perfekt og jevnt resultat. Absorberer svært lite makeup og er lett å rengjøre med bare varmt vann og såpe. Laget av Thermoplastic Polyurethane.
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Technogel Sponge
p89580985
v89580986
KICKS Beauty
NOK
79

Omtaler

Maren | 08-06-2019
Dette er ett økonomisk alternativ til børster og svamper. Denne trekker ikke til seg produktene jeg ønsker å påføre og resultatet blir faktisk fint og jevnt. Jeg bruker denne hver gang jeg skal påføre foundation. Enkel å vaske og er klar til bruk rett etter den er vasket. Super til travle dager. Veldig positivt overrasket.
Marte Haavardsholm | 05-10-2017
Denne er utrolig til å påføre matte foundation! Har brukt body shop sin clay foundation, og beauty blenderen spiser den bokstavelig talt opp. Denne funker bra og er et godt alternativ til foundations man må bruke hendene til å påføre!
Victoria | 20-09-2017
Denne er utrolig fin å bruke. Jeg har i evigheter brukt beautyblender til påføring av foundation men denne er så mye bedre å bruke! Mye mer hygienisk, enkelt å vaske, pent resultat og den gjør at produktet vil vare minst dobbelt så lenge, fordi den ikke suger til seg noe produkt i motsetning til en svamp. Jeg brukte under halve mengden foundation enn jeg vanligvis gjør, noe som er en stor fordel. Når går min uhygieniske beautyblender rett i søpla. Er så glad jeg fant denne!

Mer Informasjon

En supermyk makeupsvamp for perfekt og jevnt resultat. Absorberer svært lite makeup og er lett å rengjøre med bare varmt vann og såpe. Laget av Thermoplastic Polyurethane.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331