Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Fake Freckles
Fake Freckles
Fake Freckles

Fake Freckles

KICKS Beauty

Den ultimate blyanten for å lage fregner som ser naturlige ut. Blyantspissen er kuleformet og gjør det lett å få til naturtro fregner. Du velger selv hvor skarpe du vil ha dem.
89 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anette | 09-11-2018
Ble altfor sterke når jeg tok det på og så veldig unaturlig ut. Når de ble vasket bort så hadde jeg svake blåe flekker overalt der jeg hadde brukt pennen.
Anne | 07-08-2018
Helt topp! Den er enkel å bruke og resultatet blir veldig bra. Lett å lage ulik størrelse på fregnene. Det er lurt å tegne på noen og deretter trykke lett på med fingeren for å dempe fargen litt. Ville gjerne hatt flere farger.
Helene | 23-05-2018
Ser veldig naturlig ut, men skulle ønske den fantes i flere farger. Jeg har rødt hår og denne er litt for brun til å fremheve de fregnene jeg allerede har. Men ellers er den fantastisk.

Mer Informasjon

Den ultimate blyanten for å lage fregner som ser naturlige ut. Blyantspissen er kuleformet og gjør det lett å få til naturtro fregner. Du velger selv hvor skarpe du vil ha dem. En universalfarge. Flyter ikke ut.
WATER (AQUA),ALCOHOL,GLYCERIN,PVP,RED 40 (CI 16035) ,PEG/PPG-14/4 DIMETHICONE,BLUE 1 (CI 42090) ,PROPYLENE GLYCOL,PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL,HYDROXYHYDROCINNAMATE
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331