Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Silicone Cleansing Body Brush
Silicone Cleansing Body Brush

Silicone Cleansing Body Brush

KICKS Beauty

En kroppsbørste for rengjøring i dybden. Eksfolierer og gir huden en naturlig glød. Silikonbusten er både skånsom mot huden og antibakteriell.
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Glittergunn | 05-05-2019
Genialt produkt å bruke sammen med dusjsåper og ulike peelinger! Man kan helle såpen oppå toppen og så spres såpen ut børstedelen på undersiden. Er skånsom mot huden samtidig som den hjelper blodsirkulasjonen og fremmer en sunn hud :)

Mer Informasjon

En kroppsbørste for rengjøring i dybden. Eksfolierer og gir huden en naturlig glød. Silikonbusten er både skånsom mot huden og antibakteriell. Peeling og massasje fremmer blodsirkulasjonen og gjør at body lotion og krem lettere trekker inn i huden.
Slik gjør du: Ha dusjgel eller såpe på silikonbørsten og rengjør huden i dybden med varsomme sirkelbevegelser. Brukes daglig.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331