Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Detox Beauty Clearing Mud Mask
SUPERSALE 50% på SALGS-prisen

Detox Beauty Clearing Mud Mask

KICKS Beauty

En dyprensende leirmaske som løser opp urenheter og absorberer overskudd av talg. Gir huden ny klarhet og friskhet. Virker poresammentrekkende og øker cellefornyelsen i huden.
12,25 kr49 kr

Omtaler

Hanna Sjøbø Ask | 05-07-2017
Jeg brukte den når jeg har kviser, jeg følger ikke helt hvordan den skal brukes, men jeg påfører den på kvelden over kviser jeg har så lar jeg den stå over natten og da har ser jeg at kvisen nesten er borte eller gått ned, gjør jeg det to ganger så er den borte. For min hudtype som er oljete, kombinert hudtype så funket den veldig bra
Synne | 11-12-2016
Dette var faktisk den verste masken jeg har prøvd noen gang. Huden min reagert noe voldsomt på den, og hovnet opp og ble rød. Likevel står det på tuben at den funker til alle typer hud, men tydelig vis ikke min hud, som er veldig følsom... Virkelig IKKE fornøyd!!
Monica Krøvel | 26-10-2016
En kjempe god maske, billig og hjelper for min feite hud. Helt klart en ny favoritt!

Mer Informasjon

En dyprensende leirmaske som løser opp urenheter og absorberer overskudd av
talg. Gir huden ny klarhet og friskhet. Virker poresammentrekkende og øker cellefornyelsen i huden.
Påfør et tynt lag over ansiktet på grundig renset og tørr hud. Unngå øyeområdet.
La masken virke i ca. 10 minutter, og skyll nøye.
Volum:40 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331