Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Certified Organic Lemongrass Body Lotion
SUPERSALE 30% på SALGS-prisen

Certified Organic Lemongrass Body Lotion

KICKS Beauty

Green is the new black! En lett, men nærende lotion som virker både fuktighetsbevarende og mykgjørende, takket være sheasmør, mandelolje, olivenolje, E-vitamin og hyaluronsyre.
45,15 kr
129 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Hanne Andersson | 17-07-2017
Ikke kjøp dette produktet. Det føles klamt på huden og har en ekkel, sur bi-lukt
Eline L | 16-02-2017
Lukter helt nydelig. Akkurat som sitrongress/sitronmelisse. Den er drøy i bruk, men jeg føler den passer bedre om sommer enn vinter- om du sliter med tørr hud. Det er en lett formula som ikke vil passe så godt dersom du trenger fetere kremer om vinteren.
Silje | 06-02-2017
Lukter ikke like sterkt som dusjsåpen i samme serie, men mer behagelig. Virker tynn når du har den i hendene, men når du begynner å smøre den inn legger den seg som et kjempetykt lag på huden som du må massere veldig godt inn. Jeg gir 2 stjerner fordi at huden min reagerte kraftig på den selv om den er økologisk.

Mer Informasjon

Green is the new black! En lett, men nærende lotion som virker både fuktighetsbevarende og mykgjørende, takket være sheasmør, mandelolje, olivenolje, E-vitamin og hyaluronsyre. Gjør huden frisk, velduftende og myk
Volum:300 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331