Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Vitamin C Sweet Orange Bronzing Lotion

Vitamin C Sweet Orange Bronzing Lotion

KICKS Beauty

Ready Set Glow! Gir huden en naturlig solbrun tone med lett glans. Brukes over hele kroppen, og er lett å vaske bort.
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Lovise M | 02-01-2019
Elsker virkelig denne! Syns den er lett å påføre på huden med hendene, gir et jevnt resultat og man kan legge til flere lag for å øke intensiteten. Var redd den skulle smitte av huden (på klær osv), men det gjør den ikke. Har vært min party go-to i 2+ år allerede
Christina | 31-12-2018
Denne fungerte ikke for meg. Prøvd både og blande med annen bodylotion og uten, men når den tørker så flaker den av og blir skikkelig stygg.
Sara | 31-07-2016
Helt genial! Er veldig lys i huden og hadde ikke selvbruning på en solfylt dag som krevde skjørt. blandet denne med valig fuktighetskrem til hud. En pump av denne pluss en-to pump fuktighetskrem. Og fargen satt hele dagen!! Vær litt obs at man ikke tar for mye:) Anbefales:)

Mer Informasjon

Ready Set Glow! Gir huden en naturlig solbrun tone med lett glans. Brukes over hele kroppen, og er lett å vaske bort. Inneholder sheasmør, olivenolje, C-vitamin og PHA-syre som har en fuktighetsbevarende effekt på huden.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331