Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Technogel Sponge
Technogel Sponge
SALG 50%

Technogel Sponge

KICKS Beauty

En supermyk makeupsvamp for perfekt og jevnt resultat. Absorberer svært lite makeup og er lett å rengjøre med bare varmt vann og såpe. Laget av Thermoplastic Polyurethane.
39,50 kr
79 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marte Haavardsholm | 05-10-2017
Denne er utrolig til å påføre matte foundation! Har brukt body shop sin clay foundation, og beauty blenderen spiser den bokstavelig talt opp. Denne funker bra og er et godt alternativ til foundations man må bruke hendene til å påføre!
Victoria | 20-09-2017
Denne er utrolig fin å bruke. Jeg har i evigheter brukt beautyblender til påføring av foundation men denne er så mye bedre å bruke! Mye mer hygienisk, enkelt å vaske, pent resultat og den gjør at produktet vil vare minst dobbelt så lenge, fordi den ikke suger til seg noe produkt i motsetning til en svamp. Jeg brukte under halve mengden foundation enn jeg vanligvis gjør, noe som er en stor fordel. Når går min uhygieniske beautyblender rett i søpla. Er så glad jeg fant denne!
Maja | 16-09-2017
Genial makeupapplikator! "Stjeler" ingen produkt i motsetning til en beautyblender. Kjempefin både til å påføre flytende foundation, men også for å klappe inn settingpudder. Ikke minst vaskes den enkelt med såpe og vann, så denne kan du ha en evighet. Bra for lommeboken og miljøet. Anbefales!!

Mer Informasjon

En supermyk makeupsvamp for perfekt og jevnt resultat. Absorberer svært lite makeup og er lett å rengjøre med bare varmt vann og såpe. Laget av Thermoplastic Polyurethane.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331