Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Brush Cleanser

Brush Cleanser

KICKS Beauty

Rengjør effektivt sminkekoster ved å fjerne sminkerester. Spray over kosten, og tørk forsiktig av sminkerester med et rent håndkle. La kosten tørke helt før den blir brukt igjen.
59 kr

Omtaler

Gunn | 08-03-2018
Må alltid ha en slik hjemme. Bruker den når jeg må rense en kost men ikke har tid til å la den tørke lenge, og så bruker jeg den til å spraye på og rense falske øyevipper mellom hver bruk!
M.D.J | 02-03-2018
Denne er jeg helt avhengig av! Det er få av oss som orker å vaske kostene grundig hver eneste dag, og da er denne sprayrensen super å ha. Den funker utrolig bra om du bare trenger en kjapp rengjøring av kostene. Anbefaler samtidig å vaske kostene mer i dybden med kicks beauty - makeup brush shampoo en gang i uken.
Sofie | 24-02-2018
Utrolig kjekk quick fix hvis du må rengjøre kostene dine med litt dårlig tid. Spray på kosten, jobb kosten i sirkelbevegelser på lit papir og gjenta om nødvendig. Dette er absolutt det beste alternativet om du er på farta!

Mer Informasjon

Rengjør effektivt sminkekoster ved å fjerne sminkerester.
Spray over kosten, og tørk forsiktig av sminkerester med et rent håndkle. La kosten tørke helt før den blir brukt igjen. Gjenta daglig eller så ofte det trengs.
Spraya över borst och torka varsamt av sminkrester med en ren handduk. Låt borsten torka helt innan nästa användning. Repetera dagligen, eller så ofta som behövs.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331