Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Translucent Loose Powder
Translucent Loose Powder

Translucent Loose Powder

KICKS Beauty

Et fuktighetsgivende transparent løspudder som enkelt fikserer makeupen og holder hele dagen. Minimerer glans samtidig som porer, linjer og ujevnheter minimeres.
149 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Cecilie | 22-01-2019
Dette må være det værste settingpudderet jeg har prøvd, den intense duften ødela helt for meg!
Silje Askheim | 04-09-2018
Transparent, og transparent... Jeg personlig ønsker ikke bruke dette over sminken, da dette pudderet er veldig hvitt, og man blir så mye bleikere. Jeg brukte det under foundationen, over primeren. Da synes jeg det var et bra pudder. Det matter ned huden og minimerer porer. Synes sminken holdt seg lengre også. Pakningen gjorde at mye av pudderet går til spille, så blir en del sløsing her.
Ughh | 06-06-2018
Ble anbefalt dette i butikk, dama som hjalp meg sa at ho brukte det selv og ikke fikk flashback så stolte på henne. Viser seg at det gir den jævligste flashbacken jeg har sett. Og har null effekt på oljete hud, ugh. Til de omtalene som sier at det ikke er flashback; Glemte du å bruke flash når du tok bilde og "ikke" fikk flashback???

Mer Informasjon

Et fuktighetsgivende transparent løspudder som enkelt fikserer makeupen og holder hele dagen. Minimerer glans samtidig som porer, linjer og ujevnheter minimeres. Passer til alle hudtoner.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste pudder
TALC, AQUA (WATER), SILICA, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, VINYL DEMETHICONE/METHICONE SILSESQUOXANE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL CAPRYLATE, DEHYDROACETIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE GLYCOL, CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYACCHARIDE, CITRUS AURANTIFOLIA (LIME) FRUIT EXTRACT, NYMPHAEA ALBA ROOT EXTRACT, HYDROXYETHYLCELLULOSE.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331