Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Lasting Full Coverage Foundation 01
Lasting Full Coverage Foundation 01
Lasting Full Coverage Foundation 01
Kampanje 20%

Lasting Full Coverage Foundation 01

KICKS Beauty

En ultralett foundation som gir full dekning og holder hele dagen. Produktet glir på huden og gir et naturlig, semi-matt resultat. Passer for alle hudtyper. 30 ml.
159,20 kr199 kr
01

Omtaler

Agneta | 31-08-2018
Veldig fin foundation! Endelig en foundation som legger seg utrolig fint på huden, UTEN å oksidere! Den legger seg litt i linjer etter noen timer, men eller en det så er denne super. Hudtype: normal/kombinert (tørr nese, oljete panne, normal ellers)

Mer Informasjon

En ultralett foundation som gir full dekning og holder hele dagen. Produktet glir på huden og gir et naturlig, semi-matt resultat. Passer for alle hudtyper. 30 ml. For å skreddersy akkurat din nyanse, kan du legge til én eller flere dråper av KICKS Colour adjusting Foundation drops.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331