Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Lasting Full Coverage Foundation 01
Lasting Full Coverage Foundation 01
Lasting Full Coverage Foundation 01

Lasting Full Coverage Foundation 01

KICKS Beauty

En ultralett foundation som gir full dekning og holder hele dagen. Produktet glir på huden og gir et naturlig, semi-matt resultat. Passer for alle hudtyper. 30 ml.
199 kr
01

Omtaler

Agneta | 31-08-2018
Veldig fin foundation! Endelig en foundation som legger seg utrolig fint på huden, UTEN å oksidere! Den legger seg litt i linjer etter noen timer, men eller en det så er denne super. Hudtype: normal/kombinert (tørr nese, oljete panne, normal ellers)

Mer Informasjon

En ultralett foundation som gir full dekning og holder hele dagen. Produktet glir på huden og gir et naturlig, semi-matt resultat. Passer for alle hudtyper. 30 ml. For å skreddersy akkurat din nyanse, kan du legge til én eller flere dråper av KICKS Colour adjusting Foundation drops.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331