Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Holiday Collection Limited Edition Bronzer
Holiday Collection Limited Edition Bronzer
Holiday Collection Limited Edition Bronzer
Holiday Collection Limited Edition Bronzer

Holiday Collection Limited Edition Bronzer

KICKS Beauty

En universal bronser som gir en naturlig matt og herlig finish, som er lett å applisere og er lett å bygge opp for en skarpere look.
179 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Holiday Collection Limited Edition
p94000094
v94000095
KICKS Beauty
NOK
179

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En universal bronser som gir en naturlig matt og herlig finish, som er lett å applisere og er lett å bygge opp for en skarpere look. Bronseren tilhører en limited kolleksjon der designeren av paletten har blitt inspirert av vinterens glitrende høytider og den magiske stjernehimmelen.
Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Mica, CI 77492, CI 77491, Dimethicone, Zinc Stearate, CI 77499, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Octyldodecanol, Caprylyl Glycol, Isopropyl Isostearate, Phenoxyethanol, DehydroaceticAcid, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Citric Acid
Farge:Brun
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331