Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Blotting Paper
Blotting Paper
SALG 50%

Blotting Paper

KICKS Beauty

Praktiske servietter som absorberer overflødig glans og frisker opp huden uten å fjerne sminke.
29,50 kr
59 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Thea | 20-11-2018
Denne er en life-saver utover dagen når huden er blitt oljete! Fjerner overflødig olje, men for meg som har ekstremt oljete hud tar den dessverre med seg litt sminke også.. men fikser det fort med litt mattende pudder! Helt super
Tina | 16-05-2018
Virkelig verdt pengene om du har oljete hud! Disse blotting papirene absorberer oljen mens de lar sminken din se urørt ut.
Gunn | 09-03-2018
For alle med høy oljeproduksjon i huden er disse et must å ha med seg i vesken! Det er tynne papir som absorberer oljen i huden, uten å ødelegge sminken!

Mer Informasjon

Praktiske servietter som absorberer overflødig glans og frisker opp huden uten å fjerne sminke.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331