Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Face Mask Christmas Kit

Face Mask Christmas Kit

KICKS Beauty

Et gavesett med KICKS Beautys populære Black Charcoal Gel Mask og Enzyme Peel Gel Mask.
229 kr
(Verdi:277kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Face Mask Christmas Kit
p94002569
v94002570
KICKS Beauty
NOK
229

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Et gavesett med KICKS Beautys populære Black Charcoal Gel Mask og Enzyme Peel Gel Mask. Disse ansiktsmaskene passer for alle hudtyper og er lette å påføre med Face Mask Spatula, som inngår i settet.
CHARCOAL GEL MASK
Svart gelmaske med dyptvirkende aktivt kull som renser huden for urenheter og forurensning. Inneholder også poresammentrekkende trollhasselvann og mineralrik diatomittleire som absorberer talg. Resultatet etter bruk er en sunn, matt hud. Denne masken tørker som en leirmaske og er lett å vaske av siden den skummer godt ved kontakt med vann. Passer perfekt for normal til fet hud. Passer også perfekt til kun å brukes på områder som blir blanke i løpet av dagen.
ENZYME PEEL GEL MASK
Klar gelmaske som virker over natten og bidrar til en klarere hud og jevnere hudtone. Inneholder enzymer som skånsomt eksfolierer huden for døde hudceller, og niacinamid, som har en lysnende effekt på huden, samt mykgjørende betain fra sukkerrør. Masken bidrar til en glassklar hud med mye glød. Passer for alle hudtyper.
KICKS PEEL-OFF MASK SPATULA sikrer jevn og ren påføring av en peel-off-maske. Spatelen brukes til å påføre et jevnt lag av produktet, og den vinklede tuppen gjør det lettere å trekke av masken jevnt og effektivt. Den hygieniske silikontuppen er lett å rengjøre. Slik gjør du: Ta produkt på tuppen og påfør et jevnt lag i ansiktet ved hjelp av lange, feiende bevegelser. Når produktet er tørt, stikker du forsiktig tuppen inn under masken og trekker den langsomt av.
Verdi: kr 277
KICKS Charcoal Gel Mask: AQUA, DIATOMACEOUS EARTH, HAMAMELIS VIRGINIANA WATER, PROPANEDIOL, PULLULAN, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, CHARCOAL POWDER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, BISABOLOL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, DECYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM. KICKS Enzyme Peel Mask: AQUA, NIACINAMIDE, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, PAPAIN, BETAINE, PENTYLENE GLYCOL, UREA, MAGNESIUM LACTATE, POTASSIUM LACTATE, MAGNESIUM CHLORIDE, SERINE, ALANINE, PROLINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CALCIUM PANTOTHENATE, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331