Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Overnight Self Tan Body Gel Light/Medium, 200 ml

Overnight Self Tan Body Gel Light/Medium, 200 ml

KICKS Beauty

Lett og transparent gjenfuktende nokoppsgel med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn. Påføres på ren hud om kvelden.
199 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Pernille | 23-05-2018
Elsker denne! Jeg har slitt lenge med å finne den perfekte selvbruningen. Har prøvd mange forskjellige mousse og lotion, men aldri gel. Prøvde gel til ansikt og kropp i går og er SÅ fornøyd. Den tørker fort, smittet ikke av på hvitt sengetøy og ser naturlig og fin ut. Under påføring og etterpå luktet den deilig frisk peach, men etter 8 timer luktet den som all annen selvbruning gjør (altså ikke så godt, men det kommer man ikke unna dersom den skal virke). Jeg brukte hanske og fikk ingen streker eller merker til tross for at jeg er dårlig til å påføre selvbruning. I dag er huden myk og fresh. Anbefales på det sterkeste!

Mer Informasjon

Lett og transparent gjenfuktende nokoppsgel med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn. Påføres på ren hud om kvelden. Full effekt etter 8 timer. Den innovative sammensetningen inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser og ekstrakt av rødalger. Tørker raskt og smitter ikke av på tekstiler. Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark.
AQUA, DIMETHICONE, C15-19 ALKANE, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN, ETHOXYDIGLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331