Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Deep Cleansing Oil

Deep Cleansing Oil

KICKS Beauty

Deep Cleansing Oil beskytter og styrker hudens egen barriere. Inneholder ikke mineralolje. Løser effektivt opp makeup og urenheter.
139 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Solveig | 13-05-2019
Elsker denne! Tar rensen på med våte hender å oljen bare smelter vekk sminken. Veldig god til min tørre å sensitive hud :)
Kristine | 05-04-2019
Veldig god og mild rense olje, liker som regel body shop sin men dette har blitt ny favoritt. Virkelig lett å få bort all sminke også vannfast
Maren | 04-04-2019
Denne renseoljen fjerner all makeup! Har brukt den både når jeg bruker et lite lag med BB-cream og når jeg har hatt fulldekkende foundation og den er like effektiv begge gangene. Bruker den derimot sammen med en skummende cleanser da den legger igjen et lite "lag" med olje. Perfekt for kombinasjon og oljete hud da den effektivt fjerner urenheter i porene :D

Mer Informasjon

Deep Cleansing Oil beskytter og styrker hudens egen barriere.
Inneholder ikke mineralolje.
Løser effektivt opp makeup og urenheter.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331