Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Glowing Beauty Exfoliating & Tingling Mask
SUPERSALE 50% på SALGS-prisen

Glowing Beauty Exfoliating & Tingling Mask

KICKS Beauty

En maske som får fren ny glødog vitalitet i huden. Den exfolierer og fjerner døde hudceller og gir en klarare hudtone. Påføres i ansiktet men ungå øyeområdet, la virke i ca.
12,25 kr49 kr

Omtaler

Kirsti | 15-08-2018
Jeg ELSKER denne masken her! Brukt opp fem tuber av den nå de siste to årene. Den gir glød, fukt og gjør at huden ser ut som jeg kommer rett fra hudpleiesalongen. Svir litt, men helt normalt siden det er en del syrer i den. Denne masken har erstattet alle de dyre syre-maskene jeg hadde tidligere.
Emily | 23-05-2018
Jeg har tørr/sensitiv hud, og jeg elsker den. Den har en god lukt, og gir også fukt til huden. Huden blir litt rød en liten stund etter påføring, men er ikke langvarig.
Irene Johnsen | 08-06-2016
Ikke bra for tørr til normal hud, det svir som bare det.

Mer Informasjon

En maske som får fren ny glødog vitalitet i huden. Den exfolierer og fjerner døde hudceller og gir en klarare hudtone.
Påføres i ansiktet men ungå øyeområdet, la virke i ca. 10 minutter.
Skyll nøye.
Masken kan prikke litt i virketiden, og det er normalt.
Brukes 1-2 ganger/uken. Husk at huden kan være følsom mot sol etterpå og trenger extra god solbeskyttelse.
AQUA, GLYCOLIC ACID, GLUCONOLACTONE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, SODIUM HYDROXIDE, TRIETHANOLAMINE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, DIMETHICONE, XANTHAN GUM, DICAPRYLYL CARBONATE, PARFUM, LIMONENE, CI 15985, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID.
Volum:40 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331