Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Age Defence Sheet Mask

Age Defence Sheet Mask

KICKS Beauty

Age Defence Sheet Mask er en sheet mask i biocellulose-materiale utformet for å følge formen til ansiktet.
59 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Susanne | 03-07-2019
Jeg synes denne sheet masken fra Kicks er veldig bra. Vet ikke hvor mye den hjelper mot rynker osv. Men det store plusset med denne er at det er så mye serum i pakken! Jeg påfører litt på masken etterhvert som jeg har den på og ruller over med min Jade Roller fra Kicks. Elsker det!
Kaja | 01-05-2019
En god sheet maske. Føles behagelig etterpå
Maria | 23-09-2017
Helt ok, passer dårlig på ansiktet (dvs hullene/avstand mellom øyne, nese, munn) er veeeldig avlang og jeg har faktisk et avlangt ansikt så jeg undrer hvordan denne sitter på andre. Huden føltes litt gummi ut etterpå..ikke veldig overbegeistret. Helt ok som sagt, men prøv gjerne..alle har jo forskjellig hud.

Mer Informasjon

Age Defence Sheet Mask er en sheet mask i biocellulose-materiale utformet for å følge formen til ansiktet. Den er rikelig gjennomfuktet med 22 ml serum som inneholder:
-Fuktighetsgivende pantenol
-Beroligende centella asiatica
-Glødgivende lakrisekstrakt
-Pleiende silkeaminosyrer
-Nærende aprikoskjerneolje
-Hudkondisjonerende allantoin
Sammensetningen av serumet og utformingen av masken bidrar til at huden får tilført denne optimale sammensetningen som styrker huden og bidrar til en jevnere hudtone.
Dermatologisk testet og kan tas med i håndbagasjen.
Slik gjør du: Rens ansiktet og tørk det. Åpne posen og fjern forsiktig de beskyttende lagene rundt masken. Ta masken på ansiktet og juster den så den passer rundt øyne og munn. La den virke i 15 minutter og ta den deretter av. Masser lett inn gjenværende serum.
Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Alcohol Denat., Trehalose, Allantoin, Panthenol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Butylene Glycol, Silk Amino Acids, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glyceryl Caprylate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Carbomer, Centella Asiatica Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Potassium Hydroxide, Benzyl Benzoate, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Butylphenyl Methylpropional, Parfum.
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331