Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hairspray Soft Hold
Kampanje 30%

Hairspray Soft Hold

KICKS Beauty

Hairspray Soft Hold er en fleksibel hårspray som gir en formelig, myk finish med usynlig hold som varer lenge. Perfekt for å bygge opp og forme frisyren.
55,30 kr
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hairspray Soft Hold
p178818
v80748106
KICKS Beauty
NOK
55.3

Omtaler

Jandee | 23-02-2018
Bruker vanligvis ikke mye hårprodukter men denne gjør håret lett å style uten at det synes.

Mer Informasjon

Hairspray Soft Hold er en fleksibel hårspray som gir en formelig, myk finish med usynlig hold som varer lenge. Perfekt for å bygge opp og forme frisyren. Gjør håret mer mottakelig for varmestyling og gir det bedre hold og elastisitet. Inneholder UV-beskyttelse, varmebeskyttende og fargebevarende solrose- og havtornekstrakt som styrker håret og tilfører glans. Soft Hold Hairspray gjør mer enn å bare style håret, den inneholder også naturlige aktive ingredienser fra planteriket som reparerer og pleier. Perfekt til å forme frisyren eller for å fiksere looken med en myk og usynlig finish. Gjenta sprayingen for å få mer effekt.
Rist før bruk, slik at alle ingrediensene blir godt blandet. Hold flasken vertikalt når du sprayer, dvs. aldri opp ned (det kan ødelegge ventilene og forhindre at formelen doseres riktig).
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331