Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Volumizing Mousse
Kampanje 30%
Volumizing Mousse
p178820
v80748122
KICKS Beauty
NOK
55.3

Volumizing Mousse

KICKS Beauty

Volumizing Mousse gir håret herlig fylde og naturlig volum, uten å gjøre det tungt og stivt. Formelen inneholder keratin som styrker, gjenoppbygger og reparerer håret.
55,30 kr
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Volumizing Mousse gir håret herlig fylde og naturlig volum, uten å gjøre det tungt og stivt. Formelen inneholder keratin som styrker, gjenoppbygger og reparerer håret. Moussen er også beriket med blåbær, som gir håret fukt og glans. Produktene er varme- og UV-beskyttende samt fargebevarende.
Moussen er veldig drøy, så bruk kun en liten mengde. Jobb produktet godt inn i vått hår. Føn for å få maksimalt volum. Kan også brukes i tuppene i tørt hår for å gi spenst og definisjon. Brukes i vertikal posisjon (ristes godt før bruk).
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331