Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Kenzo World EdP 30 ml

Kenzo World EdP 30 ml

Kenzo

KENZOs sjefdesignere Carol Lim og Humberto Leon har brukt sin designfilosofi og skapt sin første duft: KENZO WORLD. Med den får vi oppdage en verden som er uventet, spontan, morsom, fargerik .
605 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kenzo World EdP
p89697196
v89697198
Kenzo
NOK
605

Omtaler

Bettina | 29-10-2019
Kjøpte denne etter å ha mottatt en prøveflaske med bestillingen min. Brukte den fort opp, og måtte bestille meg en flaske. Søt, men alikavel frisk duft, som kan brukes til hverdag og fest.

Mer Informasjon

KENZOs sjefdesignere Carol Lim og Humberto Leon har brukt sin designfilosofi og skapt sin første duft: KENZO WORLD. Med den får vi oppdage en verden som er uventet, spontan, morsom, fargerik ... En verden som hyller mangfold og kreativitet. Det er en leken og dynamisk duft med KENZOs sanne DNA. KENZO WORLD er en blomstrende ravduft som får energi fra bringebær og en sterk femininitet av peon. Fortryllende ambroxan gir duften en sensuell, treaktig base som sammen med de andre notene danner en duft som skiller seg ut og ikke er stereotypisk feminin.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331