Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Makeup Face Brush Christmas Kit

Makeup Face Brush Christmas Kit

KICKS Beauty

Et gavesett med 4 makeupkoster fra KICKS Beauty sortiment. Denne myke kosten av ekstra høy kvalitet er utviklet for å ta opp den rette mengden pudder for å gi en jevn og naturlig finish.
299 kr
(Verdi:546kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Makeup Face Brush Christmas Kit
p94002561
v94002562
KICKS Beauty
NOK
299

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Et gavesett med 4 makeupkoster fra KICKS Beauty sortiment.
Denne myke kosten av ekstra høy kvalitet er utviklet for å ta opp den rette mengden pudder for å gi en jevn og naturlig finish. Kan med fordel brukes til både presset og løst pudder. Professional Powder Brush er laget av syntetisk hår.
En lateksfri svamp som bør fuktes lett før bruk for å gi best mulig resultat. Passer for alle konsistenser: væske, krem, pudder, løse eller faste. Produkter påføres best gjennom små, sprettende bevegelser. Lang levetid, vaskes med såpe og lunkent vann.
Den beste børsten til å avdekke din indre glow! Denne avsmalende highlighter-børsten er designet for å fremheve dine beste trekk, som kinnben, nese, amorbue og utringning. Den myke kosten med løse hår gir et glatt, jevnt strøk for feilfri finish. Den kan også brukes til å gi ansiktet ditt en myk kontur, eller som et verktøy for å mykne og blende kremer og flytende farger. Børsten er supermyk og silkeaktig, og gir øyeblikkelige, lysreflekterende resultater. Laget av syntetisk hår.
KICKS Double Contour Brush
Begge børstehodene er tilpasset contouring med pudderprodukter. Den fluffy, avrundede siden er perfekt for nybegynnere ettersom den ikke gir noen skarpe linjer. Det mindre børstehodet er perfekt for en mer distinkt look. Laget av syntetisk hår.
Verdi: kr 546
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331