Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

IT GIRL Volume Gift Box
IT GIRL Volume Gift Box
IT GIRL Volume Gift Box
IT GIRL Volume Gift Box
ONLY AT KICKS

IT GIRL Volume Gift Box

IT Cosmetics

Vær en IT girl hver eneste dag, men dette must-have paletten som gir den uendelige looks og umiddelbart gir huden en glødende look.
405 kr
(Verdi:1143kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
IT GIRL Volume Gift Box
p94008532
v94008533
IT Cosmetics
NOK
405

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vær en IT girl hver eneste dag, men dette must-have paletten som gir den uendelige looks og umiddelbart gir huden en glødende look. IT Girl volume 3 inneholder 6 universelt flatterende matte og skimrende øyenskygger som er enkle å bruke - samt Brow Power universal brow powder med en universal farge som kan tilpasses din brynsfarge. Denne game-changing paletten inneholder også Bye Bye pores Bronzer som bidrar til å minske synligheten av porer, og hello light Radiance powder luminizer for en glødende look.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331