Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Blue Therapy Accelerated Gift Box

Blue Therapy Accelerated Gift Box

Biotherm

Gaveeske bestående av Blue Therapy Accelerated Cream 50 ml, Life Plankton Elixir 7ml, Biosource Total Renew Oil Cleanser 30 ml, Blue Therapy Eye Cream 5 ml og B...
595 kr
(Verdi:1444kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blue Therapy Accelerated Gift Box
p94002991
v94002992
Biotherm
NOK
595

Mer Informasjon

Gaveeske bestående av Blue Therapy Accelerated Cream 50 ml, Life Plankton Elixir 7ml, Biosource Total Renew Oil Cleanser 30 ml, Blue Therapy Eye Cream 5 ml og Blue Therapy Accelerated Serum-in-Oil Night 10 ml.
Blue Therapy Red Algae Uplift er en oppstrammende og beroligende krem med ekstrakt av rødalger, som gir kremen en flott lyserød farge. Formelen har en forfriskende olje-/vannkonsistens med ekstrakt av rødalger, som gjenskaper en ungdommelig og strålende glød. Den nye Life Plankton Elixir er et serum til alle hudtyper og aldre; og første trinn til vakker hud. Allerede etter 8 dager oppleves hudens kvalitet synlig forbedret og styrket. Biosource Total Renew Oil Cleanser er en selvskummende renseolje som fjerner makeup og renser huden, så du får ren hud med vakker glød. Til alle hudtyper. Blue Therapy Eye er en anti-age øyekrem som reduserer rynker og poser under øynene og gir et friskere uttrykk. Påfør i øyepartiet. Blue Therapy Night er en anti-age nattkrem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie. Huden oppleves mykere, jevnere og fastere.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331