Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du som er eller blir medlem i KICKS Club doble bonuspoengpå dine kjøp! 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn. Gjelder ikke gavekort. 

John Varvatos Vintage EdT 75 ml

Vurderinger
Pris
560 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Vintage EdT
p155504
v79581070
John Varvatos
NOK
560
John Varvatos VINTAGE, bygger på et konsept som er inspirert av John Varvatos’ tøykolleksjon og har fokus på historie, John Varvatos’ karakteristiske detaljer og den kompromissløse standarden som kjennetegner godt gammeldags kunsthåndverk. I VINTAGE duften blomstrer Johns filosofi, selv om den har røtter i en klassiker, har den sin helt egen unike karakter. Denne karakteren er skapt på bakgrunn av duftens rå autentisitet og evige gyldighet. Duften er en sensuell og maskulin kombinasjon av den aromatiske chypre-familien, en kraftfull krydret kjerne og en varm lærduftende bakgrunn, som gjør duften helt unik og svært raffinert.
Volum:
75 ml
Vekt:
302 g
EAN:
0873824001085

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331