Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Vintage EdT 75 ml

Vintage EdT 75 ml

John Varvatos

John Varvatos VINTAGE, bygger på et konsept som er inspirert av John Varvatos’ tøykolleksjon og har fokus på historie, John Varvatos’ karakteristiske detaljer o...
560 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Vintage EdT
p155504
v79581070
John Varvatos
NOK
560

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

John Varvatos VINTAGE, bygger på et konsept som er inspirert av John Varvatos’ tøykolleksjon og har fokus på historie, John Varvatos’ karakteristiske detaljer og den kompromissløse standarden som kjennetegner godt gammeldags kunsthåndverk. I VINTAGE duften blomstrer Johns filosofi, selv om den har røtter i en klassiker, har den sin helt egen unike karakter. Denne karakteren er skapt på bakgrunn av duftens rå autentisitet og evige gyldighet. Duften er en sensuell og maskulin kombinasjon av den aromatiske chypre-familien, en kraftfull krydret kjerne og en varm lærduftende bakgrunn, som gjør duften helt unik og svært raffinert.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331